Kebab de somon condimentat cu sos de iaurt

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați kebab-urile de somon condimentate cu sos de iaurt. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 500 de calorii, 51G de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $6.01 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Dacă aveți la îndemână păstăi de cardamom, iaurt grecesc, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Kofte Kebabs cu sos picant de iaurt Harissa și pâine plată la grătar (kebab de miel tocat), Kebab De Somon Condimentat, și Kebab De Somon Condimentat.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți grătarul la mare.
Așezați condimentele într-o tigaie mică și prăjiți-le pe grătar timp de 45 până la 60 de secunde, agitând tigaia de mai multe ori sau până când sunt parfumate.
Se lasă să se răcească ușor și se macină într-o râșniță de condimente sau râșniță de cafea până la măcinat fin.
Procesați iaurtul, ceapa, sucul de lămâie, coaja, cayenne și condimentele prăjite într-un robot de bucătărie până la omogenizare. Puneți deoparte sau refrigerați dacă nu utilizați o perioadă.
Filetați somonul pe frigarui, astfel încât peștele să stea plat.
Stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătiți timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când sunt ușor carbonizate și tocmai fierte.
Serviți cu sos de iaurt pe lateral și stropiți peste tot sucul de 1/2 portocală.
Per porție: Calorii: 417; grăsime totală:18 grame; grăsimi saturate: 4 grame; proteine: 54 grame; carbohidrați totali: 7 grame; zahăr: 5 grame; Fibre: 1 gram; colesterol: 106 miligrame; Sodiu: 245 miligrame
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Puteți încerca Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Antica Chardonnay (Munte Selectați)]()
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.