Kebab de pui la grătar cu sos Romesco

Kebab de pui la grătar cu sos Romesco
Reteta kebab de pui la gratar cu sos Romesco este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un minunat vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. O porție conține 352 calorii, 4G de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,19 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, pâine dezosată, crustă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Kebab De Porc Cu Sos Romesco, Kebaburi De Halibut De Rozmarin Cu Sos Romesco, și Kofte Kebabs cu sos picant de iaurt Harissa și pâine plată la grătar (kebab de miel tocat) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Dacă folosiți frigarui de lemn, înmuiați în apă rece cu cel puțin 30 de minute înainte de utilizare. Într-un castron mare sau o pungă de plastic resigilabilă, combinați puiul, coriandrul, 3 linguri. ulei de măsline, suc de lămâie, 2 lingurițe. usturoi, sare, boia afumată și piper. Aruncați pentru a acoperi, apoi marinați, răcit, 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia AfumatăBoia Afumată
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
PiperPiper
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BolBol
2
Între timp, puneți ardei prăjiți, nuci, pâine, oțet, rămânând 1 lingură. usturoi tocat și 1/4 cană ulei de măsline în robotul de bucătărie și se învârte până se curăță; sosul va fi gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ArdeiArdei
OțetOțet
PâinePâine
SosSos
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune la mediu-înalt (puteți ține mâna de la 1 la 2 in. deasupra grătarului de gătit doar 3 până la 4 secunde). Filetați puiul pe frigarui, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Stropiți ceapa verde cu 1 lingură rămasă. ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ulei De MăslineUlei De Măsline
5
Așezați frigarui pe grătar (acoperiți dacă folosiți gaz) și gătiți 4 minute. Întoarceți frigarui, apoi așezați ceapa verde pe grătar. Gatiti 4 minute, pana cand puiul este rumenit si fiert si ceapa este carbonizata pe alocuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Se servește fierbinte, însoțit de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegeri excelente pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Bodegas Volver La Mancha single Vineyard Tempranillo cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Bodegas Volver La Mancha Single Vineyard Tempranillo
Bodegas Volver La Mancha Single Vineyard Tempranillo
O culoare violet intens. Arome de tutun, lemn dulce și coacăze negre. Corpolent cu note de pâine prăjită și fructe mature. Un finisaj lung și echilibrat.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista