Kebab de pui condimentat Indian cu chutney de coriandru-mentă
Dacă 39 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., kebab-urile de pui condimentate cu chutney de coriandru-mentă ar putea fi un minunat fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. O porție conține 47 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 24. Un amestec de ardei iute jalape, pastă de curry ușoară, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui condimentat Indian și Chutney, Pui condimentat Indian cu Chutney de roșii, și Pulpe de pui la grătar cu chutney de coriandru-mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați primele 5 ingrediente și 2 linguri de iaurt în blender sau procesor. Amestecați mai mult iaurt dacă este necesar pentru a face pastă netedă. (Chutney se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Iaurt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Bateți primele 6 ingrediente într-un castron mare pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați pui și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore și până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
3
Preîncălziți broilerul. Filetați 1 bucată de pui pe fiecare frigăruie. Acoperiți partea expusă a frigaruiilor cu folie. Se fierbe puiul până se gătește, întorcându-se ocazional, aproximativ 8 minute. Aranjați salata verde și castraveții pe platou. Sus cu pui. Strângeți varul.