Kebab de porc și ananas
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Kebaburile de porc și ananas ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 185 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 1,12 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Cap la magazin și ridica sos de soia, ardei gras, strop de piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Rețete similare includ Kebab de porc și ananas, Rețetă De Kebab De Porc Și Ananas, și Kebab de porc de ananas (nu este necesar un grătar).
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din carne de porc și tăiați carnea de porc în cuburi de 8 (1 inch).
Combinați zahărul brun și următoarele 7 ingrediente (zahăr brun prin frunza de dafin) într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați cuburile de porc. Sigilați punga și marinați la frigider timp de 1 oră, întorcând punga ocazional. (Pentru a împiedica textura cărnii de porc să devină moale, marinați-o nu mai mult de 1 oră.)
Scoateți carnea de porc din pungă, rezervând marinada. Aruncați frunza de dafin. Filetați 4 cuburi de porc, 4 cuburi de ananas și 4 bucăți de ardei gras alternativ pe fiecare dintre cele 2 frigarui (10 inci).
Așezați kebab - urile pe grătarul acoperit cu spray de gătit și gătiți 14 minute sau până când ați terminat, întorcându-vă și ungând frecvent cu marinada rezervată.
Notă: ananasul conservat poate fi înlocuit cu proaspăt.
Scurgeți 1 (8 uncii) poate bucăți de ananas neîndulcite, rezervând 16 bucăți.