Kebab De Miel Marinat Cu Iaurt
Kebaburile de miel marinate cu iaurt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție conține 383 calorii, 25g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ceapă, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Kebab de miel marinat cu un sos de iaurt Chile, Kebab De Miel Marinat Cu Iaurt Cu Unt De Lămâie, și Kofte Kebabs cu sos picant de iaurt Harissa și pâine plată la grătar (kebab de miel tocat) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din miel.
Tăiați mielul în bucăți de 1 inch.
Combinați iaurtul și următoarele 7 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adauga miel; sigiliu sac, și marinat în frigider 8 ore, de cotitură sac ocazional.
Scoateți mielul din pungă, rezervând marinada.
Filetați felii de miel, dovlecei, roșii și ceapă alternativ pe frigarui de 4 (10 inci).
Așezați kebab-urile pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 7 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat, ungând ocazional cu marinată rezervată.
Serviți kebab-urile cu cuscus.
Notă: Dacă folosiți frigarui de lemn, înmuiați-le în apă cu 30 de minute înainte de grătar.