Kebab de miel cu Pesto de mentă
![Kebab de miel cu Pesto de mentă](https://static.fooddiez.ro/media/images/recipe/189839.webp?v=1708597674)
Kebaburile de miel cu Pesto de mentă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 6 și costă 2,6 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 360 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pulpă de miel, frunze de coriandru, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce e bine. Încercați Kebab de miel cu Pesto de mentă, Kebab de miel, roșii și mentă, și Kebab De Miel Cu Sos De Iaurt De Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați primele 7 ingrediente în procesor cu piure grosier. Cu mașina în funcțiune, turnați treptat 1/2 cană de ulei; piure până aproape neted.
Transferați pesto în castron. Se condimentează cu sare și piper.
Se amestecă 1 lingură de ulei, usturoi, sare grosieră și coriandru într-un castron mediu.
Adăugați miel; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore și până la 4 ore.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).Filetați mielul pe frigarui alternativ cu ardei și ceapă.
Așezați pe foaia de copt.
Se unge cu ulei; se presară cu piper. Grătar la coacerea dorită, întorcându-se ocazional, 7 până la 9 minute pentru mediu-rar.
Aranjați kebab-urile pe platoul de servire.
Stropiți fiecare kebab foarte ușor cu pesto și serviți pesto rămas alături.