Kasha și pilaf cu papion

Kasha și pilaf cu papion
Kashan și papion Pilaf necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 62 calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de paste farfalle, sare, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Kashan și papion Pilaf, Savuros Kasha Pilaf, și Găini Cornish cu Pilaf Kasha.

Instrucțiuni

1
În tigaia antiaderentă de 12 inci, topiți untul la foc mediu. Gatiti ceapa, ardeiul gras si ciupercile in unt 3 pana la 4 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți din tigaie în farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
În castron mic, amestecați kasha și ou, acoperind bine. Gatiti kasha in aceeasi tigaie la foc mediu aproximativ 3 minute, amestecand continuu, pana se rumeneste si se usuca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KashaKasha
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Întoarceți legumele în tigaie cu kasha; se amestecă bulion, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
KashaKasha
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la minim. Acoperiți și fierbeți 10 până la 15 minute sau până când bulionul este absorbit și kasha este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
KashaKasha
6
Între timp, gătiți și scurgeți pastele conform instrucțiunilor de pe pachet. Se amestecă pastele fierte și pătrunjelul în amestecul de kasha.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
KashaKasha
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista