Kasha cu dovlecei și ardei
Kasha cu dovlecei și ardei este un fără gluten și primar hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 16 calorii. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 45. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de parmezan, albus de ou, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Kasha Umplute Dovlecei, Kasha Varnishkes – Kashan și arcuri, și Kasha Varnishkes (Kashan și arcuri) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă kasha și albusul de ou până se amestecă bine.
Încălziți tigaia antiaderentă la foc mediu.
Adăugați amestecul kasha; gatiti 3 minute sau pana cand se usuca si boabele s-au separat.
Transferați kasha în castron mic; deoparte.
Topiți untul în tigaie medie cu capac etanș.
Adăugați ceapa și usturoiul; gătiți și amestecați 3 minute sau până când sunt crocante.
Adăugați dovlecei și ardei; gătiți și amestecați încă 3 minute.
Adăugați kasha, chimen și bulion; se amestecă bine.
Se aduce la fierbere; capac. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți 10 minute sau până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită.
Lăsați să stea, acoperit, 10 minute. Se amestecă brânza.