Karen A ' S ciocolata basculante tort
Tortul de ciocolată al lui Karen A ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 322 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 78 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână un amestec de tort de ciocolată, un amestec de budincă de ciocolată non-instant, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Încercați Karen A ' S ciocolata basculante tort, Ciocolata Dump-l tort, și Dump Și Se Amestecă Tort De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie de 9 x 13 inch.
Combinați budinca de ciocolată și laptele într-o cratiță și gătiți la foc mediu până se îngroașă, amestecând frecvent.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați amestecul de tort uscat.
Se amestecă împreună și se toarnă în tava de copt ușor unsă de 9x13 inch. Răspândiți uniform chipsurile de ciocolată peste partea superioară a tortului.
Coaceți la 350 de grade F(175 de grade C) timp de 40 până la 45 de minute.
Lasă tortul să se răcească și servește.