Kapusta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 163 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.05 pe portie. 127 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de unt, varză, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Kapusta (Supă De Varză Poloneză), Kapusta (Varză Înăbușită Poloneză), și Kielbasa y kapusta (Kielbasan și varză).
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți 4 linguri de unt la foc mediu; sotati ceapa si ciupercile pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Într-o cratiță medie la foc mare, fierbeți varza timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Într-un vas de copt de 9 x 13 inci combinați ceapa, ciupercile, varza, varza, zahărul, cimbrul, sarea și piperul; se amestecă bine. Dot rămase 2 linguri unt pe partea de sus. Acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
(rezervati 1 Lingura)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră, amestecând la fiecare 20 de minute.