Kale tabbouleh
Kale tabbouleh este un lacto ovo vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 261 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării orientale middl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Această rețetă este plăcută de 45 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de salate pentru bebeluși, varză, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 99%. Rețete similare includ Kale Castravete Tabbouleh, Tabbouleh De Cânepă Kale, și Salată de tabbouleh Kale și quinoa.
Instrucțiuni
Răsturnați grâul bulgur într-un vas termorezistent și acoperiți doar cu apă clocotită, apoi acoperiți cu folie alimentară și lăsați deoparte 10-15 minute sau până se înmoaie.
Puneți kale într-un robot de bucătărie și pulsați pentru a toca fin.
Se amestecă varza, menta, ceapa de primăvară, castraveții și roșiile prin grâul bulgur. Condimentează cu scorțișoară și ienibahar, apoi îmbracă-te cu uleiul de măsline și sucul de lămâie după gust. Se împrăștie peste coaja de lămâie și feta. Pentru a servi, lăsați toată lumea să scoată salata pe frunzele de salată Baby Gem.