Kale cu usturoi și ardei roșu iute

Kale cu usturoi și ardei roșu iute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Kale cu usturoi și ardei roșu iute. Această rețetă face 6 porții cu 52 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână apă, piper, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Încercați Hot Dog Cu Nod De Usturoi, roșii prăjite și ardei roșu, și Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 2 căni de apă la fiert într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați kale; acoperiți și gătiți 2 minute sau până când este verde strălucitor și ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
3
Scurgeți varza într-o strecurătoare, apăsând până abia umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Puneți tigaia la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ulei și usturoi; gatiti 4 minute sau pana cand usturoiul abia incepe sa se rumeneasca, amestecand ocazional. Se amestecă varza, sarea, piperul negru și ardeiul roșu. Creșteți căldura la mediu-mare și gătiți 3 minute sau până se înmoaie, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Ardei RoșuArdei Roșu
UsturoiUsturoi
KaleKale
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate95
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista