Kai Kang Dang (Curry de pui cu lapte de cocos)

Kai Kang Dang (Curry de pui cu lapte de cocos)
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, și FODMAP fel principal prietenos? Kai Kang Dang (Curry de pui cu lapte de cocos) ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 5 porții cu 358 calorii, 25g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.38 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de busuioc thailandez, pastă de curry, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. 99 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Kai Kang Dang (Curry de pui cu lapte de cocos), Curry De Pui Cu Lapte De Cocos, și Curry de pui Thailandez cu lapte de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 1/2 cană lapte de nucă de cocos la fiert într-o cratiță grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Bateți pasta de curry și gătiți până la parfum, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Adăugați puiul și gătiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Amestecați cele 2 căni de lapte de cocos, sos de pește, zahăr, legume, lăstari de bambus și busuioc; fierbeți până când puiul este gătit, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici1/3 Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Sos De PeșteSos De Pește
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
4
Se toarnă sucul de lămâie peste vas și se scoate de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
5
Serviți cald.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. The Winery of Good Hope Bush Vine Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Vinăria Bunei Speranțe Bush viță de vie Chenin Blanc
Vinăria Bunei Speranțe Bush viță de vie Chenin Blanc
Chenin este un strugure extrem de versatil, capabil să facă vinuri excelente în multe feluri diferite, de la recolta târzie la vinul de paie până la cheninul clasic uscat și chiar m Centicthode Champenoise. Acest exemplu este un Chenin Blanc uscat minunat plin de viață, intens, fructat și frumos echilibrat. Aromele de mere verzi și piersici albe invită Palatul suculent, dar întins. O adâncime de fructe este ceea ce diferențiază acest vin. Arată o mare persistență a aromei și prospețimii care persistă pe palat mult timp după ce vinul a dispărut. Foarte individual, caracterul acestui vin îl face un însoțitor perfect pentru zilele calde de vară și serile lungi tămăduitoare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate19
Revista