Kabocha-Tarta Cu Praz
Această rețetă servește 8 și costă 3,69 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 82G de grăsime, și un total de 1448 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, parmezan, frunze de salvie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de dovlecei kabocha cu ghimbir de scorțișoară cu burniță de cireșe tartă, Tarta Cu Praz, și Tarta cu sunca si praz.
Instrucțiuni
Tăiați dovleceii în jumătate transversal și scoateți semințele.
Așezați partea tăiată în jos pe o tigaie sau o foaie de copt de 12 x 15 inci, acoperiți cu folie și coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 425 până când este moale când este străpuns, 25 până la 40 de minute. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, scoateți carnea și rotiți-o într-un blender sau robot de bucătărie până la omogenizare. Veți avea nevoie de 1 1/2 cești pure (Vezi notele).
Între timp, turnați ulei într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați prazul și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 10 minute.
Într-un castron, bateți ouăle, laptele și smântâna pentru a se amesteca.
Bateți în dovlecei pur, salvie, sare și piper.
Desfaceți aluatul de plăcintă și ușurați ușor într-o tigaie de tartă de 9 inci cu jantă detașabilă, apăsând pe părțile laterale ale tigaiei; tăiați aluatul deasupra la culoare cu jantă.
Așezați tigaia pe o foaie de copt neizolată. Împrăștiați prazul, apoi brânza uniform pe fundul crustei; se toarnă amestecul de dovlecei (aruncați orice umplutură care nu se potrivește în coajă).
Coaceți pe raftul inferior al unui cuptor cu convecție 425 obișnuit sau 375 timp de 20 de minute; reduceți căldura la 375 (350 pentru cuptorul cu convecție) și coaceți până când crema este umflată și rumenită, încă 10 până la 15 minute.
Lăsați să se răcească 10 minute, apoi scoateți janta tigaiei.
Se servește cald sau la temperatura camerei, tăiat în pene.