Kabocha Squash Scotch Ouă

Kabocha Squash Scotch Ouă
Kabocha Squash Scotch ouă ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,32 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 322g de grăsime, și un total de 2988 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ouă, făină, dovlecei kabocha și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Ouă Scotch, Ouă Scotch, și Ouă Scotch pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 425 F și aranjați un suport în mijloc.Aranjați bucățile de dovlecei și cartofi dulci într-un singur strat pe o foaie de copt și stropiți cu 1 lingură de ulei. Condimentează generos cu sare și aruncă pentru a combina.Prăjiți timp de 10 minute. Folosind o spatulă metalică plată, amestecați legumele, răzuindu-le din tigaie și întinzându-le înapoi într-un strat uniform. Continuați să prăjiți până când bucățile sunt doar fragede, cu aproximativ 10 până la 15 minute mai mult (nu gătiți prea mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
LegumeLegume
Suc De FructeSuc De Fructe
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Se transferă într-un castron mare, se adaugă miso și se pasează cu un tocător de cartofi până se omogenizează complet. (Ar trebui să aveți aproximativ 4 căni de amestec de dovlecei.) Se amestecă pentru a se combina uniform și se lasă deoparte să se răcească la temperatura camerei. Între timp, fierbeți ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Suc De FructeSuc De Fructe
OuăOuă
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
BolBol
3
Așezați 6 ouă într-o cratiță medie (ar trebui să se potrivească într-un singur strat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi ouăle cu 1 inch. Aduceți apa la fierbere la foc mare, apoi scoateți tigaia de pe foc. Acoperiți-l cu un capac etanș și lăsați ouăle să stea în apa fierbinte timp de 3 minute. Între timp, pregătiți o baie de apă cu gheață umplând un castron mare la jumătate cu gheață și apă.Când ouăle sunt gata, transferați-le în baia de apă cu gheață folosind o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
TigaieTigaie
5
Lăsați ouăle să stea până când sunt reci, aproximativ 10 minute. Crăpați cu grijă și curățați fiecare ou. (Este în regulă dacă ouăle tale nu sunt perfect decojite.) Clătiți ouăle sub apă rece pentru a îndepărta bucățile de coajă reziduale și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Așezați-le pe o foaie de copt cu margini și lăsați-le deoparte.Crăpați cele 2 ouă rămase într-un castron mediu, condimentați cu sare și piper și bateți ușor cu o furculiță pentru a le rupe; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BatetiBateti
BolBol
7
Așezați făina într-un vas puțin adânc, condimentați cu sare și piper și amestecați pentru a combina; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
8
Așezați panko într-un al doilea vas superficial; pus deoparte.Împărțiți amestecul de dovlecei răcit în 6 porții uniforme, rulați fiecare într-o bilă și așezați-o pe foaia de copt cu ouăle.Căptușiți o suprafață de lucru cu folie de plastic și pregătiți o a doua foaie de folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
OuăOuă
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
9
Așezați 1 bilă de amestec de dovlecei în mijlocul foliei de plastic pe suprafața de lucru și acoperiți cu a doua foaie de folie de plastic. Folosind un sucitor, rulați amestecul de dovlecei într-o pastă ovală de aproximativ 6 x 4 1/2 inci. Îndepărtați foaia superioară de folie de plastic și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
știft De Rulareștift De Rulare
10
Așezați un ou fiert în centrul tortului. Trageți ușor marginile foliei de plastic de jos în sus pentru a închide oul în pasta de dovlecei. Ridicați oul învelit în dovlecei și folosiți-vă mâinile pentru a netezi ușor suprafața și a lipi orice găuri, asigurându-vă că oul este complet și bine învelit în amestecul de dovlecei. Întoarceți oul pe foaia de copt și repetați cu dovleceii rămași și ouăle fierte.Dragă 1 dovleac - ou închis în făină. Apoi, înmuiați-l în ouăle bătute, lăsând excesul să picure. În cele din urmă, rotiți-l în panko până când este bine acoperit, apoi apăsați ușor pentru a adera acoperirea. Întoarceți oul pe foaia de copt. Repetați cu ouăle rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
OuăOuă
RolaRola
FolieFolie
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
11
Încălziți uleiul rămas într-un cuptor olandez sau într-o oală mare, cu fund greu, la foc mediu-mare, până când ajunge la 350 km F pe un termometru pentru prăjit/bomboane. Puneți o grătar peste o foaie de copt; pune deoparte.Când uleiul este gata, adăugați 2 ouă. Se prăjesc, întorcându-se ocazional, până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Folosind o lingură cu fante, scoateți ouăle pe grătar. Repetați cu restul eggs.To serviți, tăiați fiecare ou în jumătate și condimentați părțile tăiate cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
OuăOuă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Foaie De CoptFoaie De Copt
Cuptor OlandezCuptor Olandez
Suport De SârmăSuport De Sârmă
12
Se servește cald cu Sriracha stropit deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SrirachaSriracha
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista