Kabobs de porc vindecat cu saramură cu glazură de melasă, Jalapenos și Papaya
Kabobs de porc vindecat cu saramură cu glazură de melasă, Jalapenos și Papayan este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 479 calorii, 23g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,72 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Melasă-balsamică de porc cu roșii verzi și prune, Filet De Porc Cu Glazură De Melasă Și Cuscus, și Loin de porc prăjit lent cu melasă și glazură balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa, zahărul, sarea, frunzele de dafin, boabele de piper, cuișoarele și usturoiul feliat într-un castron nereactiv.
Adăugați carne de porc , acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore și până peste noapte.
Scurgeți și setați aside.To faceți kaboburile: filetați bucăți alternante de carne de porc, jumătăți de jalapeno și bucăți de papaya pe 8 frigarui.
Periați cu glazură de melasă și condimentați cu sare și pepper.To grătiți kaboburile: aranjați frigarui, la foc direct, pe un grătar fierbinte. Gatiti, rotiti des si periati cu mai multa glazura sau ulei de masline dupa cum este necesar pentru a preveni lipirea. Carnea de porc ar trebui să fie aproape gătită, abia roz și încă suculentă în centru, aproximativ 10-12 minute de gătit total.
Scoateți frigăruile de pe grătar, având grijă să păstrați alunecarea formei de papaya înmuiată.
Periați-le încă o dată cu glazura dacă doriți și lăsați-le să se odihnească aproximativ cinci minute înainte de servire.