Kabobs de miel grecesc cu iaurt-mentă Salsa Verde

Kabobs de miel grecesc cu iaurt-mentă Salsa Verde
Reteta de carne de miel greceasca cu iaurt-menta Salsa Verde ar putea satisface pofta ta mediteraneana in aproximativ 1 oră și 13 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 76g de grăsime, și un total de 825 calorii. Pentru $3.55 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Dacă aveți la îndemână usturoi, crenguțe de rozmarin, crenguțe de rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Friptură de miel cu Salsa verde de lămâie-mentă, Raft de miel cu napi pentru copii și Salsa verde de mentă, și Miel grecesc cu sos de mentă de iaurt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați frigarui de rozmarin în apă timp de 30 de minute. Între timp, amestecați usturoiul, cimbru, ulei de măsline, oțet de sherry, sare și piper într-un castron de sticlă. Aruncați bucățile de miel în marinată și lăsați să se marineze la temperatura camerei timp de 30 de minute. După ce mielul s-a marinat, filetați pe crenguțele de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MarinadaMarinada
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CimbruCimbru
ApăApă
MielMiel
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
BatetiBateti
BolBol
2
În timp ce mielul se marinează, pregătiți salsa verde punând sucul de lămâie, uleiul de măsline, iaurtul, usturoiul, sarea, menta, oregano, pătrunjelul, caperele și filetul de hamsii în vasul unui blender. Se amestecă până se omogenizează, apoi se toarnă într-un vas de servit și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
Ulei De MăslineUlei De Măsline
HamsiiHamsii
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PătrunjelPătrunjel
CapereCapere
UsturoiUsturoi
IaurtIaurt
MielMiel
MentăMentă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Gatiti frigaruile de miel, intorcand ocazional, pana nu mai roz, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
5
Se servește cu salsa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir
Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir a fost produs și îmbuteliat de vinăria Folk Machine și de vinificatorul Kenny likitprakong.
DificultateExpert
Gata În1 h, 13 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Bucătăriimexican
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista