Kabobs de fructe cu pansament de nucă de cocos
Kabobs de fructe cu Dressing de nucă de cocos este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 20 de porții. O porție conține 38 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, suc de lămâie, marmeladă de portocale cu conținut scăzut de zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Kabobs De Fructe Cu Pansament De Nucă De Cocos, Kabobs De Fructe Tropicale Cu Înghețată De Nucă De Cocos, și Pansament de orez Basmati cu fructe uscate, migdale prăjite și nucă de cocos.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente; acoperiți și răciți.
Miez de mere și pere; tăiați fiecare în 20 de bucăți de mărimea mușcăturii. Aruncați bucăți de mere și pere cu suc de lămâie.
Filetați fructele alternativ pe frigarui de lemn de 20 (6 inci).
Serviți kabobs cu pansament de nucă de cocos.
Notă: deoarece nuca de cocos este un aliment vegetal, nu conține colesterol. Cu toate acestea, nuca de cocos este foarte bogată în grăsimi, iar grăsimea este în mare parte saturată, ceea ce crește colesterolul din sânge. Dacă sunteți un iubitor de nucă de cocos, nu renunțați cu totul; bucurați-vă de ea în cantități foarte mici ca în rețeta de mai sus.