Kabobs De Carne De Vită Jalapeno
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Jalapeno Beef Kabobs. Această rețetă face 6 porții cu 220 calorii, 27G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.09 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați vinaigrette de vin, friptură cu vârf de mușchi, ardei jalapeno și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, ceea ce este destul de bun. Încercați Kabobs de legume proaspete cu jalape Olifto Aioli, Kabobs de pui glazurate de arțar cu salsa Jalapeno dulce, și Carne De Vită Marinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din friptură; tăiați friptura în bucăți de 1 inch.
Puneți friptura într-o pungă de plastic cu fermoar.
Adăugați 1/2 cană vinetă. Sac de etanșare; se agită până când friptura este acoperită. Marinați în frigider 30 de minute, întorcând sacul o dată.
Scoateți friptura din marinată; aruncați marinada. Filetați friptura și legumele alternativ pe frigarui de 6 (15 inci).
Combinați restul de 1/4 cană de vinetă și jeleu într-o cratiță mică. Gatiti la foc mic, amestecand constant, pana se topeste jeleul.
Acoperiți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni fierbinți (350 până la 400).
Așezați kabobs pe raft; gratar, acoperit, 6 minute pe fiecare parte sau până când friptura este gradul dorit de coacere, ungand de multe ori cu amestec de jeleu.