Jumatati De Dovlecel Umplute
Jumatati de dovlecel umplute este un fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 94 calorii. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ou, ceapă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca o farfurie la prețuri rezonabile. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Încercați Jumătăți De Cartofi Umplute, Jumatati Umplute Ardei Gras Verde, și Un picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, Fetan și mazăre umplute cu dovlecei, nuci și zahăr brun umplute cu mere Macintosh pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați ușor un vas de copt de 13x9 inci cu spray de gătit.
Scoateți semințele din jumătățile de dovlecel; deoparte.
Aduceți o oală cu apă la fierbere.
Adăugați jumătățile de dovlecel și gătiți până se înmoaie ușor, aproximativ 3 minute.
Transferați jumătățile de dovlecel în vasul de copt pregătit și lăsați-l deoparte să se răcească.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mare. Odată ce uleiul este fierbinte, reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti si amestecati semintele de dovlecel si ceapa in ulei incins pana cand ceapa este translucida, aproximativ 5 minute. Se amestecă sosul de roșii în amestecul de ceapă; condimentează cu condimente italiene, sare și piper negru. Gatiti amestecul la foc mic pana cand sosul incepe sa se ingroase, aproximativ 20 de minute.
Transferați amestecul într-un vas de amestecare și lăsați să se răcească ușor.
Amestecați oul în amestecul de sos de roșii; lingură în jumătăți de dovlecel pentru a umple.
Presărați parmezan peste umplutură.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura este fermă, 15 până la 20 de minute.