Julekage (pâine daneză de fructe de Crăciun) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 245 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, migdale, coaja de lămâie confiată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Daneză Julekage, Pâine de budincă de Crăciun cu fructe și nuci, și O pâine daneză și fabricarea pâinii la Jo Jo ' s Danish Bakery pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti aluatul, lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
2
Combinați 4 căni de făină, 2 linguri de zahăr granulat, migdale și următoarele 8 Ingrediente (migdale prin cardamom) într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Migdale
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se dizolvă 1 lingură de zahăr granulat și drojdie în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă untul, vanilia și 2 ouă bătute până se omogenizează bine. Adăugați treptat amestecul de făină; se amestecă pentru a se combina. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Vanilie
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Drojdie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră și 45 de minute. Aluatul nu se va dubla în dimensiune.(Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Puneți aluatul în jos; lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
6
Rulați într-un dreptunghi de 11 x 9 inci pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
7
Roll up dreptunghi strâns, începând cu o margine scurtă, apăsând ferm pentru a elimina buzunarele de aer; prindeți cusătură și se termină pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
8
Așezați, cu cusătura în jos, într-o tigaie de pâine de 9 x 5 inci acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 1 oră și 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
9
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Descoperă aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
11
Combinați laptele fără grăsimi, 1/8 linguriță de sare și 1 ou; periați ușor peste pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Fără Grăsimi
Sare
Ouă
12
Se presară cu zahăr turbinado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado Zahăr
13
Coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până când pâinea sună goală când este bătută.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
14
Scoateți din tigaie; se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
15
Pentru a pregăti glazura, combinați zahărul pudră, apa și extractul de migdale într-un castron mic.