Josnic Me Minion Foaie Tort
Josnic Me Minion foaie tort necesită în jurul valorii de 3 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 139 calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 882 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână glazură de decorare cu flux ușor, glazură de frișcă bătută, lemn dulce și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 17%. Încercați Tort De Foi Minion, Tort de ciocolată Retro al mamei (cunoscut și sub numele de tort de foi din Texas), și Minion Cupcakes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Tapetați foaia mare de prăjituri cu hârtie pergament de gătit sau hârtie cerată. Pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci cu spray de copt cu făină.
Faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, unt și ouă. Se răcește 10 minute în tigaie pe raftul de răcire. Întoarceți tortul pe foaia de prăjituri căptușită cu hârtie. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Cu un cuțit zimțat, tăiați colțurile pătrate ale tortului, creând o formă alungită. Trim 1 partea scurtă plat pentru a face partea de jos a tort.
Puneți trei sferturi din recipientul de glazură în castron mediu. Se amestecă culoarea galbenă a alimentelor. Tort de îngheț cu strat subțire de glazură galbenă. La frigider 30 de minute.
Scoateți tortul din frigider. Tort de îngheț cu acoperire finală de glazură galbenă. Se dă la frigider până când glazura este fermă, aproximativ 15 minute.
Utilizați spatula off-set pentru a face o linie de curbare în sus în glazură aproximativ 4 centimetri de la partea de jos a tort.
Așezați glazura albastră de decorare într-un castron mic; se amestecă până se omogenizează. Frost jos (inclusiv marginile de jos) de tort cu glazură albastră până la linia curbată. Folosiți 1 șir de lemn dulce pentru a acoperi linia; dacă este necesar, folosiți foarfece de bucătărie pentru a tăia excesul de lemn dulce. Prajitura la frigider 30-45 de minute.
Pentru ochi, Frost mint patty cu strat gros de glazură albă rămasă.
Așezați 1 din picăturile de bomboane de ciocolată, cu capătul ascuțit în jos, în glazură; pune patty deoparte.
Frământați împreună bomboane de ciocolată masticabile. Când sunt complet combinate și maleabile, rulați bomboane între palme într-o frânghie. Apăsați coarda în jurul paharului de plastic cu jantă cu diametrul de 3 1/4 până la 3 1/2 inch; apăsați capetele libere împreună pentru a le fixa. Ridicați ușor paharul departe de bomboane. Cu perie de patiserie, acoperiți inelul de bomboane de ciocolată cu puțin sirop de porumb (este posibil să nu aveți nevoie de tot siropul de porumb).
Așezați zahărul argintiu într-un vas superficial; înmuiați inelul de ciocolată în zahăr pentru a acoperi.
Scoateți tortul din frigider. Îndepărtați ușor tortul de hârtie; așezați tortul pe placa de tort sau pe platoul de servire.
Așezați ochiul spre centrul superior al tortului.
Așezați inelul de argint în jurul ochiului.
Apăsați 2 picături de ciocolată în porțiunea albastră de tort chiar sub șirul de lemn dulce pentru a crea butoane pe jumper. Aranjați o bucată de lemn dulce de 4 inci pe tort la câțiva centimetri sub ochi într-o jumătate de curbă pentru a crea zâmbet.
Tăiați 2 șiruri de lemn dulce în bucăți de 3 inci; introduceți în partea de sus a tortului pentru a crea păr. Utilizați mai multe șiruri de lemn dulce pentru a contura jumper.
Atașați vârful simplu (furnizat) la duza de glazură cu flux ușor. Desenați 2 Linii de glazură la aproximativ 2 inci distanță de ambele părți ale inelului de ochi argintiu. Completați liniile cu mai multă glazură neagră; glazură netedă cu cuțit mic sau spatulă. Păstrați tortul acoperit slab.