Jolynn ' s Meringue G
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați Jolynn ' s Meringue G Bucolteau. Această rețetă face 10 porții cu 443 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, cremă de tartru, făină de tort și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Frogmill Bezea Gateau, Frogmill Bezea Gateau, și Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Înveliți o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci cu spray de gătit; linia de jos a tigaiei cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit și puneți tigaia deoparte.
Combinați făina și amidonul de porumb într-un castron mic; se amestecă bine și se lasă deoparte.
Combinați 1/2 cană de zahăr, ulei, 3 gălbenușuri și 2 albușuri într-un castron mare; bateți cu viteză mare a unui mixer până când este gros și palid (aproximativ 5 minute).
Adăugați vanilie; bate până se omogenizează.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de ouă, bătând la viteză mică până se omogenizează; pus deoparte.
Bateți 4 albușuri de ou și 1/2 linguriță cremă de tartru la viteza mare a unui mixer până se spumează.
Adăugați 1 lingură de zahăr; bateți până se formează vârfuri tari. Îndoiți ușor amestecul de albuș de ou în aluat; se toarnă aluatul în tigaia pregătită, răspândindu-se uniform.
Coaceți la 450 timp de 6 minute. Opriți cuptorul.
Slăbiți tort din părțile laterale ale tigaie, și se dovedesc pe o dishtowel; cu grijă coaja de pe hârtie de ceară, și lăsați tort se răcească 1 minut. Începând de la capătul îngust, înfășurați tortul și prosopul împreună.
Așezați, cu cusătura în jos, pe un suport de sârmă și lăsați să se răcească complet (aproximativ 1 oră).
Desfaceți tortul cu atenție; scoateți prosopul.
Periați siropul de ciocolată peste tort, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginilor exterioare.
Întindeți crema de patiserie peste sirop, lăsând o margine de 2 inci în jurul marginilor exterioare. Tort Reroll; așezați, cu cusătura în jos, pe un platou de servire rezistent la cuptor.
Preîncălziți cuptorul la 32
Bateți 4 albușuri de ou și 1/2 linguriță cremă de tartru la viteza mare a unui mixer până se spumează.
Adăugați zahăr pudră, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari.
Adăugați extract de migdale și bateți până se omogenizează.
Întindeți bezea peste ruloul de tort (tortul trebuie acoperit complet cu bezea) și presărați migdale peste bezea.
Coaceți la 325 timp de 25 de minute. Acoperiți ușor și răciți cel puțin 1 oră.
Versiune mai ușoară decât ușoară: iată cum puteți reduce și mai mult grăsimea din Meringue Gteau de la Jolynn, fără a sacrifica gustul.
Omiteți bucățile de ciocolată din siropul de ciocolată și creșteți apa la 3 linguri.
Utilizați 1 (32-uncie) carton simplu iaurt non-grăsime în crema de patiserie, și de a folosi 1/8 linguriță extract de vanilie în plus față de extractul de migdale. Creșteți zahărul la 1/3 cană.
Calorii 232 (10% din grăsimi); proteine 2G; grăsime 7G (sat 7G, mono 1g, poli 4G); CARB 6G; fibre 1g; CHOL 65mg; fier 3mg; sodiu 89mg; CALC 130mg