Jolynn ' s Meringue G

Jolynn ' s Meringue G
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați Jolynn ' s Meringue G Bucolteau. Această rețetă face 10 porții cu 443 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, cremă de tartru, făină de tort și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Frogmill Bezea Gateau, Frogmill Bezea Gateau, și Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Înveliți o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci cu spray de gătit; linia de jos a tigaiei cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit și puneți tigaia deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Combinați făina și amidonul de porumb într-un castron mic; se amestecă bine și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Combinați 1/2 cană de zahăr, ulei, 3 gălbenușuri și 2 albușuri într-un castron mare; bateți cu viteză mare a unui mixer până când este gros și palid (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați vanilie; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
6
Adăugați amestecul de făină în amestecul de ouă, bătând la viteză mică până se omogenizează; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Bateți 4 albușuri de ou și 1/2 linguriță cremă de tartru la viteza mare a unui mixer până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Adăugați 1 lingură de zahăr; bateți până se formează vârfuri tari. Îndoiți ușor amestecul de albuș de ou în aluat; se toarnă aluatul în tigaia pregătită, răspândindu-se uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Coaceți la 450 timp de 6 minute. Opriți cuptorul.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Slăbiți tort din părțile laterale ale tigaie, și se dovedesc pe o dishtowel; cu grijă coaja de pe hârtie de ceară, și lăsați tort se răcească 1 minut. Începând de la capătul îngust, înfășurați tortul și prosopul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Așezați, cu cusătura în jos, pe un suport de sârmă și lăsați să se răcească complet (aproximativ 1 oră).
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
12
Desfaceți tortul cu atenție; scoateți prosopul.
13
Periați siropul de ciocolată peste tort, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginilor exterioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă Necoaptă (9 Inchi)Crustă De Plăcintă Necoaptă (9 Inchi)
14
Întindeți crema de patiserie peste sirop, lăsând o margine de 2 inci în jurul marginilor exterioare. Tort Reroll; așezați, cu cusătura în jos, pe un platou de servire rezistent la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
15
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
16
Bateți 4 albușuri de ou și 1/2 linguriță cremă de tartru la viteza mare a unui mixer până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
17
Adăugați zahăr pudră, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
18
Adăugați extract de migdale și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
19
Întindeți bezea peste ruloul de tort (tortul trebuie acoperit complet cu bezea) și presărați migdale peste bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
20
Coaceți la 325 timp de 25 de minute. Acoperiți ușor și răciți cel puțin 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
21
Versiune mai ușoară decât ușoară: iată cum puteți reduce și mai mult grăsimea din Meringue Gteau de la Jolynn, fără a sacrifica gustul.
22
Omiteți bucățile de ciocolată din siropul de ciocolată și creșteți apa la 3 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake NouCheesecake Nou
Crustă De Plăcintă Necoaptă (9 Inchi)Crustă De Plăcintă Necoaptă (9 Inchi)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
23
Utilizați 1 (32-uncie) carton simplu iaurt non-grăsime în crema de patiserie, și de a folosi 1/8 linguriță extract de vanilie în plus față de extractul de migdale. Creșteți zahărul la 1/3 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
24
Calorii 232 (10% din grăsimi); proteine 2G; grăsime 7G (sat 7G, mono 1g, poli 4G); CARB 6G; fibre 1g; CHOL 65mg; fier 3mg; sodiu 89mg; CALC 130mg
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista