Johnsonville circulatorcarne italiană afumată de pui și Broccoli Rigatoni
Rețeta se poate face cârnați italieni și broccoli Rigatoni de pui Afumați Johnsonville nr în aproximativ 30 de minute. Pentru $1.22 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 408 calorii, 19g de proteine, și 14g de grăsime. 45 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită flori de broccoli, trei cârnați de pui, sos de salată și paste rigatoni. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 66%. Rețete similare sunt Johnsonville afumat cârnați italieni de pui și Broccoli Rigatoni, Johnsonville afumat cârnați italieni de pui și Broccoli Rigatoni, și Johnsonville, Rigatoni Pentru Mezeluri Italienești.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului. În ultimele 3 minute de timp de gătit adăugați broccoli, continuați să gătiți; scurgere.
Se toarnă într-un castron mare de servire.
Folosind aceeași cratiță, adăugați ardei gras, cârnați și pansament; gatiti si amestecati pana se incalzeste.
Se toarnă peste amestecul de paste fierbinți.
Adăugați brânză și aruncați pentru a acoperi.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bibbiano Vigna del Capannino Chianti Classico Grand Selezione. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
Bibbiano Vigna del Capannino Chianti Classico Grand Selezione
Foarte intens și complex, cu note moi de fructe de cireș negru și cireș, împreună cu arome picante intense și plăcute, în special de tutun, cacao și piper negru amestecate cu note balsamice și minerale agreabile.