Jicama și porumb la grătar

Jicaman și porumb la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 8 și costă 56 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 161 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, jicama, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Salată de creveți înnegrită cu Jicaman și porumb la grătar, Fasole neagră, J si salata de porumb la gratar, și Jicama, Fasole Neagră Și Salsa De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați jicama și următoarele 5 ingrediente.
Îndepărtați cojile din porumb; periați cu ulei de măsline. Grătați porumbul la foc mediu-mare (350 până la 40
timp de 15 până la 20 de minute, întorcându-se frecvent.
Tăiați porumbul din știulete. Aruncați cu amestec de jicama.