Jicama Slaw
Jicama Slaw ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 188 calorii. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de oțet de orez, suc de lămâie, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Jicama Slaw, Jicama Slaw, și Jicama Slaw pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați jicama, varza și morcovii într-un castron mare.
Bateți împreună sucul de lămâie, oțetul, pudra de ancho, mierea și uleiul într-un bol mediu și condimentați cu sare și piper.
Turnați amestecul de var peste amestecul de jicama și aruncați pentru a acoperi bine, pliați în cilantro.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 minute înainte de servire.