Jicama-Salsa De Mango

Jicama-Salsa De Mango
Jicama-Mango Salsan este un fără gluten, primar și întreg 30 hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4. O porție conține 86 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ceapă, jicama cu zaruri mici, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Salsa de Mango și Jicama, Salsa De Mango-Jicama, și Salsa De Creveți, Jicama Și Mango pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați toate ingredientele măsurate într-un castron mediu, condimentați cu sare și amestecați pentru a combina. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista