Jicama, Morcov Portocala-Slaw Chipotle

Dacă doriți să adăugați în colecția dvs. mai multe rețete fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenoase cu fodmap, Jicama, Morcovi Portocală-Chipotle Slaw ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 13 g de grăsimi și un total de 197 de calorii. Pentru 61 de cenți per porție, primiți o garnitură care servește 6. Mergeți la magazin și cumpărați marmeladă de portocale, coajă de portocale, morcovi și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 36%, ceea ce este destul de rău. Încercați Salată de morcovi, Jicama și Varză roșie, Salată de Jicama și Morcovi cu sos de lămâie și miere de lămâie și Sala de morcov cu sos de lamaie și miere de lamaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți marmelada cu sucul de portocale, sosul chipotle, oțetul și uleiul.
Tăiați jicama în bucăți pentru a se potrivi în alimentatorul unui robot de bucătărie.
Puneți lama de atașament pentru tocător în bol și mărunțiți jicama. Se amestecă jicama și morcovii cu dressing și coriandru.