Jerusalem anghinare și anghinare inima Linguine

Jerusalem anghinare și anghinare inima Linguine
Jerusalem anghinare și anghinare inima Linguine ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $ 4.03 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 842 calorii. Dacă aveți la îndemână anghinare, mentă, brânză pecorino romano și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Brioche Crusted fish cu piure de anghinare din Ierusalim și murături de anghinare din Ierusalim, Cremă de anghinare și supă de anghinare din Ierusalim, și Anghinare Din Ierusalim pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 Umpleți o oală mare plină cu două treimi cu apă, adăugați 1 lingură de sare și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați pastele și amestecați. Gatiti pastele pana cand sunt al dente (fierte, dar inca usor masticabile), 7 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
3
2 în timp ce apa pentru paste se încălzește și pastele se gătesc, într-o tigaie mare saut saut, încălziți uleiul la foc mediu-mare și rotiți pentru a acoperi fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați topinamburul, restul de 1 linguriță de sare, piperul și fulgii de ardei roșu și saut-ul până când topinamburul începe să se rumenească pe margini, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
5
Adăugați ceapa și saut-ul până la translucid, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6
Adăugați inimile de anghinare și usturoiul și continuați saut-ul până când inimile de anghinare sunt încălzite și usturoiul este moale, dar nu maro, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 4 Lămâi, Suc, împărțiteLa 4 Lămâi, Suc, împărțite
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
7
Adăugați sucul de lămâie și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
8
3 când pastele sunt gata, scurgeți-le într-o strecurătoare, rezervând 1 cană/240 ml de apă de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
9
Adăugați pastele și menta în tigaia saut și amestecați pentru a combina cu amestecul de anghinare din Ierusalim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Adăugați doar suficientă apă rezervată pentru paste, câte puțin, după cum este necesar pentru a se umezi. Gustați și reglați condimentul. Împărțiți pastele între boluri individuale încălzite și faceți duș cu brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
11
Serviți imediat.
12
Din rădăcini: Compendiul definitiv cu peste 225 de rețete de Diane Morgan. Text copyright 2012 de Diane Morgan; fotografii Copyright 2012 de Antonis Achilleos. Publicat de Chronicle Books LLC.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista