Jerusalem anghinare și anghinare inima Linguine

Jerusalem anghinare și anghinare inima Linguine
Jerusalem anghinare și anghinare inima Linguine ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $ 4.03 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 842 calorii. Dacă aveți la îndemână anghinare, mentă, brânză pecorino romano și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Brioche Crusted fish cu piure de anghinare din Ierusalim și murături de anghinare din Ierusalim, Cremă de anghinare și supă de anghinare din Ierusalim, și Anghinare Din Ierusalim pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 Umpleți o oală mare plină cu două treimi cu apă, adăugați 1 lingură de sare și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați pastele și amestecați. Gatiti pastele pana cand sunt al dente (fierte, dar inca usor masticabile), 7 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
2 în timp ce apa pentru paste se încălzește și pastele se gătesc, într-o tigaie mare saut saut, încălziți uleiul la foc mediu-mare și rotiți pentru a acoperi fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați topinamburul, restul de 1 linguriță de sare, piperul și fulgii de ardei roșu și saut-ul până când topinamburul începe să se rumenească pe margini, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Adăugați ceapa și saut-ul până la translucid, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați inimile de anghinare și usturoiul și continuați saut-ul până când inimile de anghinare sunt încălzite și usturoiul este moale, dar nu maro, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
7
Adăugați sucul de lămâie și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
8
3 când pastele sunt gata, scurgeți-le într-o strecurătoare, rezervând 1 cană/240 ml de apă de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
9
Adăugați pastele și menta în tigaia saut și amestecați pentru a combina cu amestecul de anghinare din Ierusalim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Adăugați doar suficientă apă rezervată pentru paste, câte puțin, după cum este necesar pentru a se umezi. Gustați și reglați condimentul. Împărțiți pastele între boluri individuale încălzite și faceți duș cu brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Serviți imediat.
12
Din rădăcini: Compendiul definitiv cu peste 225 de rețete de Diane Morgan. Text copyright 2012 de Diane Morgan; fotografii Copyright 2012 de Antonis Achilleos. Publicat de Chronicle Books LLC.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista