Jerusalem anghinare și anghinare inima Linguine
Jerusalem anghinare și anghinare inima Linguine ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $ 4.03 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 842 calorii. Dacă aveți la îndemână anghinare, mentă, brânză pecorino romano și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Brioche Crusted fish cu piure de anghinare din Ierusalim și murături de anghinare din Ierusalim, Cremă de anghinare și supă de anghinare din Ierusalim, și Anghinare Din Ierusalim pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 Umpleți o oală mare plină cu două treimi cu apă, adăugați 1 lingură de sare și aduceți la fierbere la foc mare.
Adăugați pastele și amestecați. Gatiti pastele pana cand sunt al dente (fierte, dar inca usor masticabile), 7 pana la 8 minute.
2 în timp ce apa pentru paste se încălzește și pastele se gătesc, într-o tigaie mare saut saut, încălziți uleiul la foc mediu-mare și rotiți pentru a acoperi fundul tigaiei.
Adăugați topinamburul, restul de 1 linguriță de sare, piperul și fulgii de ardei roșu și saut-ul până când topinamburul începe să se rumenească pe margini, aproximativ 5 minute.
Adăugați ceapa și saut-ul până la translucid, încă aproximativ 5 minute.
Adăugați inimile de anghinare și usturoiul și continuați saut-ul până când inimile de anghinare sunt încălzite și usturoiul este moale, dar nu maro, aproximativ 3 minute.
Adăugați sucul de lămâie și aruncați pentru a acoperi.
3 când pastele sunt gata, scurgeți-le într-o strecurătoare, rezervând 1 cană/240 ml de apă de gătit.
Adăugați pastele și menta în tigaia saut și amestecați pentru a combina cu amestecul de anghinare din Ierusalim.
Adăugați doar suficientă apă rezervată pentru paste, câte puțin, după cum este necesar pentru a se umezi. Gustați și reglați condimentul. Împărțiți pastele între boluri individuale încălzite și faceți duș cu brânza.
Din rădăcini: Compendiul definitiv cu peste 225 de rețete de Diane Morgan. Text copyright 2012 de Diane Morgan; fotografii Copyright 2012 de Antonis Achilleos. Publicat de Chronicle Books LLC.