Jerre negru fasole și carne de porc Slow Cooker Chili
Jerre lui fasole neagră și carne de porc Slow Cooker Chili ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,37 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 277 calorii, 29G de proteine, și 4G de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 10 minute. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil pentru Super Bowl. Această rețetă este plăcută de 439 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ardei gras, bulion de pui, pudră de chili și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Încercați Friptură cu aragaz lent și Chili de fasole neagră, Slow-cooker negru fasole-ciuperci Chili, și Slow-Cooker fasole neagră și dovlecei Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați filetul de porc, ceapa, ardeiul roșu, fasolea neagră, salsa, bulionul de pui, oregano, chimenul și pudra de chili într-un aragaz lent. Setați la scăzut și gătiți timp de 8 până la 10 ore.
Împărțiți bucăți de carne de porc gătită pentru a îngroșa chili-ul înainte de servire.