Jelly Roll

Jelly Roll
Jelly Roll ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 320 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, extract de vanillan, făină de tort și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Rola De Jeleu Cu Nuci De Afine, Strawberry Jelly Roll, și Rulou De Jeleu De Zmeură-Migdale.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Ungeți o tigaie cu jeleu; tapetați cu pergament sau hârtie cerată și hârtie de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Amestecați făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați untul, 2 ouă și vanilia la ingredientele uscate și bateți cu un mixer electric la viteză mare până la pufos. Separați restul de 2 ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4
Așezați albușurile într-un castron mic și bateți gălbenușurile în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Cu bătăile curate, bateți albușurile la viteză mare până când sunt rigide; pliați albușurile bătute în aluat doar până când nu rămân dungi albe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
6
Întindeți aluatul în tigaia pregătită și coaceți până când centrul izvorăște înapoi când este apăsat ușor,aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Cerneti zaharul cofetarilor peste un prosop de lenjerie care a fost intins pe o suprafata de lucru; Inversati tortul pe prosop. Rapid, îndepărtați pergamentul, tăiați marginile crocante ale tortului, întindeți tortul cu gem și rulați folosind prosopul ca ajutor. Rotiți bine tortul în prosop și lăsați-l deoparte, cu fața deschisă în jos, până se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
GemGem
8
Transferați pe placa de servire și feliați transversal.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista