Jelly jalape de la borcanele mici, arome mari
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați Jalapeulimbro Jelly din borcane mici, arome mari. Această rețetă servește 30 și costă 15 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 80 de calorii. Dacă aveți la îndemână oțet de cidru, ardei gras, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cardamom-gem de prune din borcane mici, arome mari, Salsa de piersici înflăcărate din borcane mici, arome mari, și Napi Japonezi murati cu Shiso din borcane mici, arome mari pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați ardeii într-un robot de bucătărie timp de 1 minut sau până aproape neted, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale.
Aduceți amestecul de ardei, zahărul și oțetul la fierbere într-un cuptor olandez de 4 litri din oțel inoxidabil sau emailat la foc mediu-mare, amestecând constant. Se fierbe 3 minute, amestecând ocazional. Se amestecă sucul de lămâie și pectina și se întoarce la fierbere. Se fierbe 1 minut, amestecând constant.
Se ia de pe foc și se lasă spuma să se așeze (aproximativ 1 minut). Îndepărtați și aruncați orice spumă.
Puneți lingura în borcane de conservare curate sau în alte recipiente rezistente la căldură, nereactive, cu capace.
Lăsați să se răcească 1 oră. Acoperiți și răciți. A se păstra la frigider până la 3 săptămâni.