Jell-O de Valentine ' s Creamy Jell-O
Valentine ' s Creamy Jell-O JIGGLERS este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 50. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 33 calorii, 6g de proteine, și 0g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați gelatină jell-O, apă, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Paste cremos Jell-O JIGGLERS, JELL-O Creepy Crawly JIGGLERS, și JELL-O Valentine Hearts pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați apă clocotită în amestecurile de gelatină combinate într-un castron mediu; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 min. să se răcească.
Bateți amestecul de budincă și laptele într-un castron mediu cu biciul 2 min. (Budinca va fi groasă.)
Se adaugă în gelatină; se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă în tigaie de 13x9 inci.
Dați la frigider 3 ore sau până când este ferm. Scufundați fundul tigaiei în apă caldă 15 sec.
Tăiați în 24 de forme decorative folosind tăietori de prăjituri în formă de inimă de 2 inci, având grijă să tăiați până la capăt amestecul de gelatină până la fundul tigaiei. Ridicați JIGGLERS din tigaie.