Jeleuri Acide
Acid jeleuri ar putea fi doar condiment pe care îl căutați. Această rețetă face 64 de porții cu 19 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, apă, coajă de tei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Surfer pe acid Swizzle, Jeleuri De Fructe, și Jeleuri de căpșuni.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o cratiță mică, combinați 1/2 cană de apă, gelatină, suc de lămâie și suc de lămâie. Pune deoparte.
Într-o cratiță mică grea, așezați la foc mediu, combinați restul de 3/4 cană de apă și 1 cană de zahăr și amestecați până se dizolvă zahărul. Aduceți la fierbere, acoperiți și gătiți timp de 3 minute.
Scoateți capacul și locul bomboane termometru pe partea de tigaie și se fierbe până când ajunge la 300 de grade F.
Se ia de pe foc, se adaugă în amestecul de gelatină, se întoarce tigaia la foc mic și se amestecă constant pentru a dizolva complet gelatina.
Adăugați coaja de lămâie și lime și amestecați pentru a combina.
Se toarnă amestecul în tigaie unsă de 8 inci pe 8 inci și se răcește la temperatura camerei. A nu se păstra la frigider.
Odată răcit, tăiați cubulețe și aruncați pentru a acoperi zahărul rămas. A se păstra într-un recipient etanș până la 4 zile.