Jeleul lui Mary Wynne

Jeleul lui Mary Wynne
Mary Wynne Crabapple jeleu este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 581 calorii. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 586 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest condiment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Rețete similare includ Plăcintă Crabapple Crumble, Brewed Mary: Bere Bloody Mary, și Unt de arahide glazurat și gogoși de jeleu...cu jeleu de chia de căpșuni-rubarbă.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați tulpinile și capetele florilor de pe crabapples și tăiați-le în sferturi.
2
Așezați-le într-o oală mare din oțel inoxidabil sau altă oală sau cratiță nereactivă.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați suficientă apă pentru a putea vedea, dar nu atât de mult încât merele să plutească. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu și se lasă să fiarbă timp de 10 până la 15 minute. Merele ar trebui să se înmoaie și să-și schimbe culoarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
ApăApă
CrabiCrabi
4
Se strecoară merele și sucul prin 2 sau 3 straturi de pânză de brânză. Ar trebui să aveți cel puțin 4 căni de suc. Aruncați pulpa și turnați sucul înapoi în tigaie. Aduceți la foc mic și lăsați să gătească timp de 10 minute. Îndepărtați orice spumă care vine în partea de sus. Apoi, amestecați zahărul până se dizolvă complet. Continuați să gătiți la fierbere scăzută până când temperatura atinge 220 până la 222 grade F (108 până la 110 C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
BrânzăBrânză
SucSuc
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
TigaieTigaie
5
Se ia de pe foc.
6
Se toarnă jeleul în borcane decorative mici sterile, lăsând spațiu de cap de 1/4 inch. Procesați într-o baie de apă fierbinte pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
ApăApă
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista