Jeleu De Struguri
Nevoie de o condiment fără gluten și vegan? Jeleul de struguri ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 48 de porții cu 12 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână suc de struguri concentrat fără zahăr, pectină fără zahăr, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Jeleu de struguri MCP, Struguri Maimuță Jeleu Împușcat, și Jeleu De Struguri Cardamom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați concentratul de suc de struguri și apa într-o cană de măsurare din sticlă de 2 litri. Adăugați treptat pectină, amestecând bine.
Lăsați amestecul să stea 5 minute. Cuptorul cu microunde la mare până când amestecul ajunge la fierbere, amestecând după 4 minute. Se fierbe 1 minut.
Se ia de pe foc; spumă degresată dacă este necesar.
Adăugați îndulcitor, amestecând până când îndulcitorul este complet dizolvat.
Se toarnă în borcane sterilizate fierbinți, lăsând 1/4 inch în partea de sus a borcanului; ștergeți jantele borcanului. Acoperiți imediat cu capace metalice și înșurubați benzile. Procesați în baie de apă fierbinte 5 minute.