Jeleu De Mentă

Jeleu De Mentă
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și condiment vegan? Jeleul de mentă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 43 calorii. Această rețetă servește 40 și costă 27 de cenți pe porție. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați mere tarte, oțet, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 91 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Jeleu Mojito-jeleu de var și mentă, Jeleu De Mentă, și Jeleu Clasic De Mentă.

Instrucțiuni

1
Gatiti marul si menta in apa: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
2
Combinați bucățile de mere cu apă și mentă într-o tigaie mare. Aduceți apa la fierbere, apoi reduceți căldura și gătiți 20 de minute, până când merele sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Adăugați oțet, reveniți la fierbere. Simmer acoperit, încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2
Mash bucăți de mere: folosiți un masher de cartofi pentru a zdrobi bucățile de mere până la consistența sosului subțire de mere. Dacă piureul este prea gros (ar trebui să fie destul de curgător), adăugați încă 1/2 până la 1 cană de apă în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Strecurați piureul de mere în sită sau cu o cârpă: lingurați pulpa de mere într-o cârpă de muselină (sau câteva straturi de pânză de brânză) sau o sită mare, cu plasă fină, suspendată peste un castron mare. Se lasă să se strecoare câteva ore. Nu strângeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
După câteva ore, aproximativ 4 căni de suc ar fi trebuit să se strecoare din piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
5
Măsurați sucul, adăugați zahăr, încălziți până se dizolvă zahărul: măsurați sucul, apoi turnați într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați zahărul (7/8 o cană pentru fiecare cană de suc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
7
Se încălzește la mare, amestecând pentru a vă asigura că zahărul se dizolvă și nu se lipește de fundul tigaiei sau nu arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Fierbeți până la punctul de setare: aduceți la fierbere și reduceți focul la mediu sau mediu ridicat, astfel încât să mențineți un foc puternic. Gatiti timp de 10-15 minute, folosind o lingura de metal pentru a elimina spuma de suprafata.
9
Continuați să fierbeți până când un termometru digital arată că temperatura a ajuns la 8-10 cm.f peste punctul de fierbere la altitudinea dvs. (punctul de fierbere este de 212 cm. F la nivelul mării, deci la nivelul mării temperatura ar trebui să citească 220-222 cm. f).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
10
Timpul suplimentar necesar pentru gătit poate fi de la 10 minute la o oră sau mai mult, în funcție de cantitatea de apă, zahăr și pectină de mere din amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
11
Citirea termometrului nu este întotdeauna cea mai bună modalitate de a spune dacă se face sau nu o jeleu. O altă modalitate de a testa este să puneți o jumătate de linguriță de jeleu pe o placă răcită (în congelator). Lăsați jeleul să se răcească câteva secunde, apoi împingeți-l cu vârful degetului. Dacă se ridică, este gata. De obicei, încep să testez jeleul în acest fel când amestecul ajunge la 218 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
12
Se toarnă în borcane de conserve și se sigilează: 
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
13
Se toarnă în borcane de conserve sterilizate* până la 1/4" de sus și se sigilează.
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
14
Face aproximativ 4 borcane de 8 uncii.
15
*Există mai multe moduri de sterilizare a borcanelor pentru conservare. Puteți trece borcanele printr-un ciclu scurt într-o mașină de spălat vase. Puteți așeza borcanele într-o oală mare (12 litri) de apă deasupra unui suport aburitor (astfel încât să nu atingă fundul tigaiei) și aduceți apa la fierbere timp de 10 minute. Sau puteți clăti borcanele, le puteți usca și le puteți pune, fără capace, într-un cuptor de 200 de litri F timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista