Jeleu de congelare pentru struguri MCP-0
Jeleul de congelare a strugurilor MCP și a strugurilor ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 112 și costă 8 cenți pe porție. O porție conține 42 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Un amestec de pectină mcp, suc de struguri Concord îmbuteliat, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Gem de struguri fără sâmburi MCP, fără sâmburi, Jeleu de piper MCPCR, și 30 de minute pentru Casă sigur.Jeleu de mere congelator Jelly.
Instrucțiuni
Clătiți recipientele și capacele din plastic curate cu apă clocotită. Uscați bine.
Măsurați sucurile de struguri și lămâie într-un castron mare. Se amestecă pectina.
Lăsați să stea 30 min., amestecând la fiecare 5 min. Se amestecă siropul de porumb. Adăugați treptat zahărul, amestecând până se omogenizează bine. Se amestecă încă 3 min. sau până când zahărul este complet dizolvat și nu mai este granulat. (Pot rămâne câteva cristale de zahăr.)
Umpleți toate recipientele imediat până la 1/2 inch de vârfuri. Ștergeți marginile superioare ale recipientelor; acoperiți imediat cu capace.
Lăsați să stea la temperatura camerei 24 de ore. Jelly este acum gata de utilizare. Păstrați la frigider până la 3 săptămâni sau congelați recipiente suplimentare până la 1 an. Dezghețați în frigider înainte de utilizare.