Jeleu De Ardei Jalapeno
Jeleul de ardei Jalapeno ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 89 calorii. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 65 și costă 27 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână zahăr, ardei gras, oțet distilat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Jeleu De Ardei Jalapeno, Ardei Iute Jeleu De Pui, și Jeleu De Ardei Jalape De Pere.
Instrucțiuni
Combinați ardeii grași, ardeii chile, oțetul, zahărul și ardeiul cayenne într-o oală mare. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând frecvent. Când amestecul ajunge la fierbere care nu poate fi agitat, amestecați pectina. Gatiti inca 5 minute la fiert, apoi scoateti de pe foc. Se amestecă colorantul alimentar verde, dacă se dorește.
Polonic jeleu în borcane sterile fierbinte lăsând 1/4 inch headspace. Procesați borcanele într-o baie de apă clocotită timp de 5 până la 10 minute pentru a asigura o etanșare bună.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili în meniu? Încercați să împerecheați cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Masia Puigmolto Can Xa brut Cava cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava]()
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava