Jeera Orez Prăjit
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Orezul prăjit Jeera ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 334 calorii. Această rețetă servește 3 și costă 61 de cenți pe porție. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării chinezești. Un amestec de frunze de dafin, scorțișoară măcinată, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ orez jeera sau orez chimen, cum se face orez jeera, Jeera Rice, și jal jeeran sau jaljeera , cum se face jal jeera.
Instrucțiuni
Se spală bine orezul și se înmoaie în 2 1/2 căni de apă sărată timp de 30 min.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea sau antiaderentă.
Adăugați ceapa și prăjiți până se rumenesc.
Scurgeți ceapa și puneți-o deoparte, dar rezervați uleiul.
În același ulei, amestecați chimenul prăjit, boabele de piper și frunza de dafin pentru câteva secunde.
Scurgeți orezul rezervând apa și adăugați orezul în tigaie.
Adăugați zahăr, amestecați ușor, prăjiți până când orezul este maro deschis.
Adăugați pudră de scorțișoară, amestecați.
Adăugați apă sărată (drenată anterior) și aduceți la fierbere.
Se fierbe acoperit până când orezul este gătit și apa se evaporă. Orezul nu trebuie să fie lipicios când este terminat. Puneți ceapa deasupra pentru a servi.