Jeera (Chimen) Orez

Jeera (Chimen) Orez
Orezul Jeera (chimen) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 2 și costă 82 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 460 calorii. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de semințe de chimen, apă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați orez jeera sau orez chimen, cum se face orez jeera, Orezul delicios de chimen (Jeera) al lui Charishma, și Cartofi De Chimen Indian ( Jeeran Aloo ) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță de dimensiuni medii la foc mediu-mare. Aruncați semințele de chimen și gătiți până se împrăștie. Nu lăsați semințele de chimen să ardă sau să devină de culoare maro închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați orezul și prăjiți-l în ulei timp de aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Se adaugă apa și sarea și se aduce la fierbere. Odată ce apa fierbe, reduceți focul la minim și acoperiți cratița. Gatiti orezul timp de aproximativ 15 minute. Dacă simțiți că orezul se arde lângă baza tigaiei în timp ce gătește, un truc este să așezați cratița pe o altă tigaie plată sau o tavă care este direct pe flacără. Aruncați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista