Jean's Fudge
Jean's Fudge este un desert fără gluten . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14 g de proteine , 63 g de grăsimi și un total de 1583 de calorii . Pentru 3,08 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă de la Allrecipes necesită unt, zahăr, nuci și lapte condensat. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 46% . Jean's Cheese Ball , Jean's Seafood Gumbo și Jean's Seafood Gumbo sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Ungeți cu unt o tigaie de 7 x 11 inci. Pus deoparte.
Într-o cratiță de 3 litri, amestecați zahărul, laptele condensat, untul sau margarina și bezele. Gatiti la foc mic si aduceti la fiert. Se fierbe 5-7 minute.
Adăugați vanilie, nuci și fulgi de ciocolată. Se amestecă până când chipsurile se topesc.
Se toarnă în tava pregătită. Misto.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Fudge poate fi combinat cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.