Javanese și Nonya Sambal și orez prăjit cu Sambal

Javanese și Nonya Sambal și orez prăjit cu Sambal
Javanese și Nonya Sambal și orezul prăjit cu Sambal ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 106 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de belacan, ulei vegetal, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Vinete prăjite cu Sambal peste orez roșu, Sambal javanez cu creveți la grătar, și Orez prăjit Sambal.

Instrucțiuni

1
Încălziți wok-ul de ulei la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Adăugați discul belacan și rumeniți-l pe ambele părți, rotind o singură dată pentru a nu rupe discul mai mult decât este necesar. Folosind o lingură cu fantă, scoateți discul din ulei și lăsați-l să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BelacanBelacan
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Așezați belacanul, șalotele, usturoiul, ardeii iute, zahărul de palmier și sarea într-un robot de bucătărie mic. Pulsați până când aveți o pastă cu o consistență ușor groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr De PalmierZahăr De Palmier
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
BelacanBelacan
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
La foc mediu, reîncălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Așezați pasta în ulei și sotati. Coborâți focul la minim, amestecând ocazional. Continuați să sotati timp de 8 până la 10 minute, până când uleiul se separă de pastă și pasta în sine este cu câteva nuanțe mai închisă. Sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Transferați pasta într-un castron mic și lăsați să se răcească complet înainte de utilizare. Lăsați-l în castron pentru ca mâncătorii să lingă la discreția lor sau folosiți într-un vas prăjit. Sambalul rămas poate fi păstrat într-un recipient timp de până la o săptămână la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Nonya Sambal (Sambal Belacan)
Ingrediente de care veți avea nevoie
BelacanBelacan
8
Prăjiți belacanul, presat într-un disc, într-un pachet de folie setat peste arzător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BelacanBelacan
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
9
Așezați belacanul prăjit, șalotele, usturoiul și ardeii iute într-un mic robot de bucătărie. Pulsați până când aveți o pastă cu o consistență ușor groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
BelacanBelacan
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Transferați pasta într-un castron mic. Lăsați-l în castron pentru ca mâncătorii să lingă la discreția lor sau folosiți într-un vas prăjit. Sambalul rămas poate fi păstrat într-un recipient timp de până la o săptămână la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Orez prăjit cu Sambal
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
12
- face 4 porții
13
Ingrediente
14
1 lingură de sambal la alegere
15
4 linguri ulei
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
16
4 ouă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
17
4 căni de orez vechi de o zi
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
18
1 linguriță sos de soia dulce
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kecap ManisKecap Manis
19
Cilantro, pentru a garnisi
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
20
Încălziți wok - ul cu 1 lingură de ulei. Crăpați ouăle în wok, câte două și prăjiți până când albușurile se rumenesc pe margini, dar gălbenușul este încă curgător. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
21
Adăugați sambalul în wok și amestecați prăjiți la foc mic doar câteva secunde.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
22
Adăugați sosul de soia dulce și orezul și amestecați pentru a amesteca boabele uniform cu condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kecap ManisKecap Manis
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
23
Transferați orezul în boluri și acoperiți cu un ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
24
Se ornează cu coriandru și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista