Jamie Oliver ' s Summertime Tagliarini

Jamie Oliver ' s Summertime Tagliarini
Jamie Oliver ' s Summertime Tagliarini ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 10 și costă 97 de cenți pe porție. O porție conține 215 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână brânză pecorino, nuci de pin, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Plăcintă cu pește Jamie Oliver, Jamie Oliver ' s Stir-fry, și Friptură și plăcintă Guinness-Jamie Oliver pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Zdrobiți jumătate din nuci de pin într-o pastă, apoi puneți-le într-un castron mare rezistent la căldură, cu nuci de pin întregi rămase, coajă de lămâie și suc, pătrunjel tocat și ulei de măsline. Se amestecă, apoi se adaugă parmezanul și pecorino.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
PecorinoPecorino
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Sfat: sosul trebuie să fie destul de grosgândiți-vă la el ca la un dressing. Gustați-l, astfel încât să puteți echilibra aromele și să vă asigurați că este destul de zingy; pe măsură ce sosul se încălzește și brânza se topește, aroma de lămâie se va calma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
3
Puneți o oală mare cu apă sărată pentru a fierbe. Așezați vasul de sos deasupra în timp ce apa se încălzeșteacest lucru va lua chill out. Când apa începe să fiarbă, scoateți vasul și adăugați pastele în oală. Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului; scurgeți, rezervând puțină apă de gătit. Aruncați pastele cu sos și apă de gătit rezervată (încercați 1/2 cană) pentru a o slăbi. Căldura din paste va topi brânza, permițând sosului minunat să o acopere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Sfat: dacă găsiți sosul prea gros, adăugați puțină apă; ar trebui să fie incredibil de mătăsos, proaspăt și parfumat. Aveți un ultim gust pentru a echilibra aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Adăugați niște parmezan și un strop de pătrunjel; bucurați-vă imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate52
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista