Jambalaya De Sud

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Jambalayanul de Sud. Această rețetă face 10 porții cu 552 calorii, 26g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Dacă aveți la îndemână cârnați andouille, ulei vegetal, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fasole simplă de Lima sudică: o parte perfectă pentru mese abundente din sud, Southern Lady ' s Chicken Turnovers – nu lăsați aceste delicii sudice să treacă pe lângă voi, și Southern Comfort " Hot Dog cu Bacon cu Slaw sudic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-un cuptor olandez la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa, ardeiul gras, sarea si ardeiul cayenne pana cand legumele au o culoare maro intens, aproximativ 20 de minute.
Adăugați cârnații andouille și continuați să gătiți, amestecând des, timp de 10 până la 15 minute.
Scurgeți orice grăsime. Se amestecă puiul și frunzele de dafin; gatiti si amestecati pana cand puiul se rumeneste, aproximativ 8 minute.
Se amestecă orezul și se gătește 2 minute.
Se toarnă apă; acoperiți și gătiți la foc mediu, fără a amesteca, până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, aproximativ 30 de minute.
Scoateți frunzele de dafin, amestecați ceapa verde și serviți.