Jambalaya De Pui

Jambalaya De Pui
Reteta de pui Jambalaya ar putea satisface pofta ta Cajun în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă face 6 porții cu 318 calorii, 23g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, cârnați de curcan, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 68%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Jambalaya De Pui, Pui Jambalayan II, și Jambalaya De Pui.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderentă ușor acoperită cu spray de gătit, sotati puiul timp de 2-3 minute sau până când puiul nu mai este roz. Se amestecă următoarele 10 ingrediente. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 50-60 de minute sau până când este încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se amestecă roșiile; acoperiți și fierbeți 10 minute mai mult sau până când lichidul este absorbit și orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
3
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 5 minute. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Vin Roz, Albarino

Sauvignon Blanc, vin roșu și Albarino sunt alegerile mele de top pentru Jambalaya. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu conținut scăzut de alcool, vor completa căldura din mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Faire la Fete Cremant de Limoux cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Faire la Fete Cremant de Limoux
Faire la Fete Cremant de Limoux
Culoare aurie deschisă, cu arome vibrante și arome de măr copt, cireș alb și bezea de lămâie. De la caviar gourmet și stridii până la floricele de porumb, Faire la F este un vin versatil care se împerechează bine cu o gamă largă de feluri de mâncare și bucătării. Încercați cu o salată Asiatică de pere, rulouri picante de ton sau cotlete de porc și sos de mere.Amestec: 70% Chardonnay, 20% Chenin Blanc, 10% Pinot Noir
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista