Jambalayan cu aragaz lent este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 363 calorii, 20g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Un amestec de frunze de cimbru, sos de piper, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Aragaz Lent Jambalaya, Aragaz Lent Jambalaya, și Jambalaya Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În aragazul lent de 3 1/2 până la 6 litri, amestecați toate ingredientele, cu excepția creveților și orezului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Capac; gatiti la foc mic 7 pana la 8 ore (sau la foc mare 3 pana la 4 ore).
3
Se amestecă creveții. Dacă este necesar, reduceți căldura la minim; acoperiți și gătiți la foc mic cu aproximativ 1 oră mai mult sau până când creveții sunt roz și fermi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
4
Serviți jambalaya cu orez.Notă: Această rețetă a fost testată în aragazuri lente cu elemente de încălzire în partea laterală și inferioară a aragazului, nu în aragazuri care stau doar pe o bază încălzită. Pentru aragazele lente cu doar o bază încălzită, urmați instrucțiunile producătorilor pentru stratificarea ingredientelor și alegerea unei temperaturi.