Jambalaya

Jambalaya
Jambalayan este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 307 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, cârnați, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până orez ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Jambalaya Cu O Singură Oală, Veg Jambalaya, și Jambalaya.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un cuptor olandez, combinați amestecul, apa, roșiile, sosul de roșii și cârnații afumați. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare. Acoperiți, reduceți focul și lăsați să fiarbă timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați AfumațiCârnați Afumați
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Adăugați creveți și gătiți încă 5 până la 7 minute sau până când creveții sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4
Într-un castron mic, combinați orez, ceapă, pătrunjel, bulion de vită, cimbru, praf de usturoi, piper negru, piper cayenne, sare și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
500 De Grame De Carne Tocată Premium500 De Grame De Carne Tocată Premium
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se toarnă în punga de celofan. A se păstra într-un recipient etanș.

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care îl puteți încerca este la Marea Kristy Vineyard Albarino. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
La Marea Kristy Vineyard Albarino
La Marea Kristy Vineyard Albarino
Luminos, proaspăt și crocant, cu note de caș de lămâie și mandarină. Pe gust prezintă textură elegantă și aciditate strălucitoare pe finisaj.Se împerechează bine cu stridii, pește la grătar și bucătării picante.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista