Jamaican-Me-Nuci! Mahi-Tacos Mahi Cu Salsa De Fructe Tropicale
Rețeta Jamaican-me-nuci! Mahi-Mahi Tacos cu Salsa de fructe tropicale ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 30 minute. O porție conține 692 calorii, 41G de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru $ 8.37 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 26 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Un amestec de smântână, coriandru, file de mahi mahi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma romul, puteți urma acest fel principal cu Bile De Rom ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Mahi-Tacos de pește mahi cu salsa tropicală, Nucă de cocos Tei Mahi Mahi Tacos cu tequila îmbibată pepene verde Salsa, și Tacos mahi mahi condimentat cu chimen cu nectarină-salsa de Avocado.
Instrucțiuni
1
Periați fileurile cu ulei de canola și presărați uniform ambele părți, cu condimente de frecare.* Folosiți 1 linguriță de condimente pe fiecare parte pentru fiecare file. Mai mult sau mai puțin după gust.Frecați în pește uniform pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Bomboane De Caracatiță Brite
2
Așezați fileurile pe grătar fierbinte și grătar 3-5 minute pe fiecare parte sau până la gata și fulgi ușor cu o furculiță.Tortilla caldă pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Tăiați fileurile în bucăți sau tăiați grosier cu o furculiță.Împărțiți peștele uniform pe 8 tortilla încălzite.Completați fiecare cu salsa de fructe, o felie de avocado, varză mărunțită, jicama și acoperiți cu smântână de lime.Lime smântână:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
1 Ardei Arbol Uscat
Rețetă De Pizzocheri
Jicama
Piersică Sau Nectarină, Feliată
Dientes De Ajo
Bomboane De Caracatiță Brite
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
4
Se amestecă smântâna, sucul de lămâie și coaja într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Garnisiți cu coriandru suplimentar, dacă doriți.* Notă: Dacă scotch bonnet sau ardeii habanero sunt prea fierbinți pentru papilele gustative, se poate înlocui un jalapeno roșu! Ele sunt de fapt destul de ușoare.Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Roșu
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Habanero Chili
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Scotch Whisky
6
Servește 4, două tacos bucata!Condimentul este: condimente uscate Jerk de Susie cooks, rețetă #229443.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.